Faq

Zit u vraag hier niet tussen? Geen probleem. Wij zijn zowel telefonisch als via de mail te bereiken om u vraag te beantwoorden. 

Algemeen

Keijzer verbouwingen komt graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken. Er wordt dan een offerte naar u opgestuurd. Soms is het zelfs al mogelijk om gelijk een prijsafspraak te maken. 

De prijs in de offerte is bindend. Onvoorziene bijkomende kosten zullen worden overlegd alvorens deze worden uitgevoerd. 

Dit is zeker mogelijk. Wel is het zo dat Keijzer verbouwingen hier in het verleden veel tijd in kwijt was, zonder dat de klus doorging. Wilt u kosten van de schade laten berekenen en zien wat Keijzer verbouwingen voor u kan betekenen dan zijn hier kosten aan verbonden welke bij akkoord voor opdracht ook in mindering op de rekening zullen worden gebracht. De kosten hiervoor bedragen 10 procent van het offertebedrag. Indien u hiervoor kiest gaat u ook akkoord met deze kosten

Wij hebben hier geen voorkeur in. Dit is precies waar u zich prettig bij voelt. Houdt er rekening mee dat het tijdens de werkzaamheden voor kinderen en huisdieren geen veilige plek kan zijn. 

Wij streven ernaar hoge kwaliteit te leveren. Mocht er iets niet helemaal naar wens zijn, dan houden wij ervan om dit snel te kunnen oplossen. 

Keijzer verbouwingen berekend geen voorrijkosten. Mochten er bij u voor de deur parkeerkosten worden gemaakt, dan zal dit bij de eindafrekening worden bij berekend. Houd hier rekening mee.