Over ons

Van jongs af aan geleerd door zijn vader, heeft Ivo Keijzer inmiddels ruim 25 jaar ervaring met stuken voor zowel aannemers als particulieren. Door middel van de ruime ervaring en goede opleiding leveren wij echt vakwerk. In de loop van de jaren heeft Ivo een groot netwerk opgebouwd met verschillende specialisten in de bouw. Zo is het ook mogelijk verbouwingen en of renovaties te laten realiseren. Dit is dan ook echt waar Keijzer verbouwingen voor staat. Geen project is te groot of te klein.

Vorige slide
Volgende slide

Mocht er meer gedaan moeten worden dan alleen stukwerk, dan kunt u via ons een beroep doen op ons uitgebreide netwerk van betrouwbare en ervaren partners. Voor elke klus komen wij graag bij u langs om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Op deze manier krijgt u geen nare verrassingen achteraf.

Tot onze klantenkring behoren:

Neem contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bijlage

Stukadoor Keijzer

Werkwijze

Wanneer u overweegt om een vakman in te schakelen, neem dan contact op met Keijzer verbouwingen. Wij komen graag bij u thuis om de huidige situatie te bekijken en de mogelijkheden door te spreken. Tijdens dit gesprek zullen wij u vertellen hoe wij te werk gaan, een inschatting maken van de tijd én de kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Aan de hand van het gesprek zullen wij dan een volledig vrijblijvende offerte opstellen, waarin wij nauwkeurig zullen aangeven hoe de kosten gemaakt worden. Zo komt u dus niet voor verrassingen te staan.

Zodra u onze offerte accepteert zullen wij met u een tijdsplanning maken en het werk snel en vakkundig afronden. Ook kan u er van op aan dat wij de klus netjes zullen achterlaten zodat u gelijk kunt genieten van het eindresultaat. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. 

Materialen

Over de afgelopen ruim 25 jaar hebben wij natuurlijk alle ontwikkelingen in de materialen en technieken van dichtbij meegemaakt. Wij hebben daar een selectie in gemaakt van de merken en materialen die alleen de beste resultaten opleveren. Wij gebruiken dan ook uitsluitend deze materialen in onze opdrachten.

Door de combinatie van ervaring, techniek en de beste materialen krijgt u het beste resultaat.

Elysa, Hoofddorp

Het stukwerk in ons huis ziet er weer super uit door stukadoor Keijzer! Ze geven goede adviezen, werken netjes en houden zich aan de gemaakte afspraken. Helemaal Top!

Jacqueline, Ouderkerk aan de Amstel

Prima stukwerk afgeleverd voor drie kinderkamers. En dat in een huis uit de jaren ’60, dus scheef bewoond. Goede afspraken gemaakt die nagekomen worden. Voor een volgende klus, melden wij ons zeker weer!
Previous
Next