Schilderwerk Amstelveen

Bent u op zoek naar een professionele schilder in Amstelveen? Keijzer verbouwingen staat ook garant voor al uw schilderwerk. De uitstraling van uw woning heeft een grote impact op uw omgeving. Zo kan een goed geschilderd huis de hele buurt opfleuren. Daarom is het belangrijk dat alle schilderwerkzaamheden secuur worden uitgevoerd. De vakmannen van Keijzer zorgen ervoor dat uw woning straks weer straalt.
Renovatie woning Amsterdam 3
Renovatie woning Amsterdam 4
Previous
Next

Bij u in de regio

Keijzer zorgen ervoor dat uw woning straks weer straalt.

Natuurlijk is het ook belangrijk dat de binnenkant van uw woning in Amstelveen er goed uitziet. Een muur die netjes is afgewerkt, zal de sfeer in uw woning verbeteren. Bovendien zult u een betere indruk op uw gasten achterlaten. Ons team bestaat uit 10 man die allemaal veel ervaring hebben en een echte vakopleiding hebben gevolgd. Keijzer staat dus altijd garant voor hoge kwaliteit.

Keijzer verbouwingen schildert onder andere uw:

  • Kozijnen
  • Plafonds
  • Muren
  • Deuren

Neem contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bijlage

Stukadoor Keijzer

Diensten

Tegenwoordig zijn er veel meer technieken dan traditioneel schilderwerk die kunnen worden toegepast. Zo is het ook mogelijk om verf te laten spuiten. Wij beschikken over de juiste apparatuur zodat ook u verf kunt laten spuiten door Keijzer. Dit is een interessante optie, want het is zeer efficiënt waardoor er veel tijd wordt bespaard. Bovendien zorgt deze techniek ervoor dat alles gelijk van kleur is (effen).

Roerstraat87hs-17

Werkgebied

Onze werkzaamheden zijn niet alleen beperkt tot uw woningen. Keijzer levert ook schilderwerkzaamheden voor uw kantoor of bedrijf. Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid, daarom maken wij altijd een realistische kostenraming voordat we aan de slag gaan. We zullen nooit te veel kosten in rekening brengen en altijd een aantrekkelijke prijs aanbieden.

Neem snel contact op met Keijzer verbouwingen om een offerte aan te vragen voor uw schilderwerkzaamheden in Amstelveen.

Elysa, Hoofddorp

Het stukwerk in ons huis ziet er weer super uit door stukadoor Keijzer! Ze geven goede adviezen, werken netjes en houden zich aan de gemaakte afspraken. Helemaal Top!

Jacqueline, Ouderkerk aan de Amstel

Prima stukwerk afgeleverd voor drie kinderkamers. En dat in een huis uit de jaren ’60, dus scheef bewoond. Goede afspraken gemaakt die nagekomen worden. Voor een volgende klus, melden wij ons zeker weer!
Previous
Next