Schilderwerk

Bent u op zoek naar een ervaren schilder die uw project professioneel afrondt, tegen een eerlijke prijs? Dan bent u bij Stukadoor verbouwingen aan het juiste adres
Renovatie woning Amsterdam 19
Renovatie woning Amsterdam 10
Previous
Next

Schilderwerk

U kunt bij Keijzer verbouwingen ook terecht voor uw binnen en buiten schilderwerk! Wij hebben de kennis, ervaring en kunde in huis om een klus in uw pand naar volle tevredenheid af te ronden.

Voor een offerte kunt u het formulier invullen. Wij zullen dan spoedig contact opnemen om uw wensen en onze mogelijkheden met u te bespreken.

Mocht er meer gedaan moeten worden dan alleen schilderwerk, dan kunt u via ons een beroep doen op ons uitgebreide netwerk van betrouwbare en ervaren partners. Voor elke klus komen wij graag bij u langs om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Op deze manier krijgt u geen nare verrassingen achteraf.

  • muren, plafond
  • schilderwerk buiten
  • kozijnen
  • deuren

Neem contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bijlage

Stukadoor Keijzer

Ervaring en kwaliteit

Bij Keijzer verbouwingen bent u aan het juiste adres voor verschillende
verbouwwerkzaamheden. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak leveren wij altijd stukwerk van hoge kwaliteit. Onze vakmannen worden regelmatig bijgeschoold en worden uitgerust met de allerbeste materialen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor verbouwingen en schilderwerk. Elke klus is anders, daarom geven wij persoonlijk advies en leveren we altijd maatwerk.