Stukadoor Amsterdam

Bent u op zoek naar een Stukadoor in Amsterdam? Stukadoor Keijzer heeft meer dan 20 jaar ervaring in stukadoorswerkzaamheden. Ons professionele team dat maar liefst tien man telt, heeft de afgelopen jaren al meerdere grote projecten afgerond. Denk hierbij aan grote renovatiewerkzaamheden voor grote kantoren en bedrijven. Uiteraard staat Stukadoor Keijzer ook garant voor al het stucwerk bij u thuis.
Stukadoor amsterdam image slider 02- 1024x683
Stukadoor amsterdam image 01- slider1024x683
Previous
Next

Bij u in de regio

Oprichter Ivo Keijzer is een echte vakman. Hij heeft het vak van zijn vader geleerd toen hij nog een kind was. Daarna heeft hij verschillende vakopleidingen gevolgd om zijn werkzaamheden te raffineren. Stukadoor Keijzer staat dus altijd garant voor kwaliteit. Bovendien is eerlijkheid een belangrijk punt bij ons bedrijf. Wij geven altijd een reële berekening en zullen nooit onnodige kosten in rekening brengen.

Neem contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bijlage

Stukadoor Keijzer

Diensten

Het is voor ons geen enkel probleem om het thuisfront te verlaten, zo leveren we diensten in verschillende steden waaronder Amsterdam. Ons team beschikt over de modernste materialen zodat alle werkzaamheden feilloos kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast zijn we altijd bezig met het monitoren van de laatste ontwikkelingen. Als er betere of modernere tools ter beschikking komen, dan zullen wij altijd ons best doen om meteen gebruik te maken van deze ontwikkelingen. Zo bent u er altijd zeker van dat uw stukwerk van hoge kwaliteit is.

Roerstraat87hs-17

Werkgebied

De Stukadoors van Keijzer bieden verschillende diensten. Zo kunnen wij de muren van uw woning of kantoor afwerken, en het plafond nemen we natuurlijk ook mee. Daarnaast leveren we ook verschillende herstelwerkzaamheden, zo kunnen wij ook bijvoorbeeld scheuren in uw muur herstellen. We beperken ons niet tot stucwerk binnenshuis, ook voor buitenmuren kunt u bij ons terecht.

Neem snel contact op met stukadoor Keijzer om een offerte aan te vragen voor het stucwerk bij u in Amsterdam.

Elysa, Hoofddorp

Het stukwerk in ons huis ziet er weer super uit door stukadoor Keijzer! Ze geven goede adviezen, werken netjes en houden zich aan de gemaakte afspraken. Helemaal Top!

Jacqueline, Ouderkerk aan de Amstel

Prima stukwerk afgeleverd voor drie kinderkamers. En dat in een huis uit de jaren ’60, dus scheef bewoond. Goede afspraken gemaakt die nagekomen worden. Voor een volgende klus, melden wij ons zeker weer!
Previous
Next