Spachtelputz

Bij spachtelputz wordt er een laag gips op de muur aangebracht waarbij er een korrel zichtbaar/voelbaar is. Dit zorgt voor een beetje effect en levendige muur. Het is een mogelijkheid om dit zowel binnen als buiten te doen. Onze stukadoors staan voor u klaar, vraag naar onze mogelijkheden.
Stukadoor amsterdam image 01- slider1024x683
Previous
Next

Spachtelputz

Spachtelputz is een afwerking van uw muur waarbij er gebruik wordt gemaakt van korrels vermengd door het gips. Hierdoor krijgt u een structuur in de muur welke een speels effect geeft. Voordeel is dat u een kleine beschadiging minder snel zult zien, nadeel is dat de grotere beschadigingen lastiger te repareren zijn vanwege de structuur die is aangebracht.

Neem contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bijlage

Stukadoor Keijzer

Keijzer verbouwingen

Bij Keijzer verbouwingen bent u aan het juiste adres voor verschillende verbouwwerkzaamheden. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak leveren wij altijd stukwerk van hoge kwaliteit. Onze vakmannen worden regelmatig bijgeschoold en worden uitgerust met de allerbeste materialen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor verbouwingen en schilderwerk. Elke klus is anders, daarom geven wij persoonlijk advies en leveren we altijd maatwerk.

Keijzer city image 01