Verbouwen Uithoorn

Voor gehele renovaties of het opknappen van een ruimte in huis of kantoor staat Keijzer verbouwingen graag voor u klaar in Uithoorn eo. Door de jarenlange ervaring heeft Ivo Keijzer een behoorlijk netwerk van professionals om zich heen verzameld. Toe aan een nieuwe badkamer, WC, woonruimte, werkkamer of wellicht een verbouwing voor het hele huis of kantoor? Keijzer Verbouwingen denkt graag met u mee.
Renovatie woning Amsterdam 10
Renovatie woning Amsterdam 11
Previous
Next

Bij u in de regio

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf welke u verbouwing kan realiseren in Uithoorn? We leveren diverse diensten rond verbouwingen in verschillende steden waaronder ook Uithoorn.

Het is belangrijk dat de uw woning in Amstelveen er goed uitziet en naar wens is verbouwd. Keijzer Verbouwingen heeft veel ervaring met grote en kleine verbouwingen. Een nieuwe muur plaatsen die netjes is afgewerkt, zal de sfeer in uw woning verbeteren. Een extra werkkamer zal uw werkzaamheden thuis bevorderen. Ons team bestaat uit 10 man die allemaal veel ervaring hebben en een echte vakopleiding hebben gevolgd. Keijzer Verbouwingen staat dus altijd garant voor hoge kwaliteit.

  • Grote verbouwingen
  • Kleine verbouwingen
  • Renovaties

Neem contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bijlage

Stukadoor Keijzer

Diensten

Oprichter Ivo Keijzer is een echte vakman. Hij heeft het vak stukadoren van zijn vader geleerd toen hij nog een kind was. Daarna heeft hij verschillende vakopleidingen gevolgd om zijn werkzaamheden te raffineren. Na ruim 25 jaar werken in de bouw heeft Ivo een groot netwerk opgebouwd met proffesionals op verschillende bouwgebieden. Keijzer verbouwingen staat dus altijd garant voor kwaliteit. Bovendien is eerlijkheid een belangrijk punt bij ons bedrijf. Wij geven altijd een reële berekening en zullen nooit onnodige kosten in rekening brengen.

Roerstraat87hs-17

Werkgebied

Onze thuisbasis is Amstelveen. Maar wij vinden het geen enkel probleem om een stuk te rijden. Wilt u zeker weten of wij ook u kant op kunnen komen? Laat dit ons gerust weten.

Elysa, Hoofddorp

Het stukwerk in ons huis ziet er weer super uit door stukadoor Keijzer! Ze geven goede adviezen, werken netjes en houden zich aan de gemaakte afspraken. Helemaal Top!

Jacqueline, Ouderkerk aan de Amstel

Prima stukwerk afgeleverd voor drie kinderkamers. En dat in een huis uit de jaren ’60, dus scheef bewoond. Goede afspraken gemaakt die nagekomen worden. Voor een volgende klus, melden wij ons zeker weer!
Previous
Next